Alle maatschappelijke organisaties in Someren op een rij

Samen naar de computer kijken

Er zijn in en rond de gemeente Someren een heleboel stichtingen en organisaties die sociale en maatschappelijke diensten aanbieden. Dat is fijn, want bijna iedereen heeft wel eens een vraag of een probleem waar je hulp bij kan gebruiken. Om te zorgen dat je snel de juiste organisatie vindt die jou kan helpen met jouw specifieke hulpvraag, heeft de gemeente Someren een sociale kaart gelanceerd. 

De sociale kaart is een digitale wegwijzer op het gebied van zorg en welzijn. U kunt hierop de de gegevens van allerlei verschillende soorten dienstverlening in en rond Someren vinden. Denk bijvoorbeeld aan initiatieven voor ontmoeting, hulp bij financiën, vervoer of taal en leren. En nog veel meer. Je kunt zoeken op naam van een organisatie maar ook op soort dienstverlening. Of op locatie. 

Per organisatie vind je een korte beschrijving van de dienst, de adresgegeven een link naar de website, het e-mailadres, het algemene telefoonnummer en in sommige gevallen aanvullende gegevens, zoals de openingstijden of de namen van contactpersonen.

Al met al biedt de sociale kaart een goed overzicht van welke voorzieningen er zijn in Someren. Ook is het een handig hulpmiddel in het snel vinden en contact leggen met de gewenste zorg-, hulp- of dienstverlening. De sociale kaart is voor iedereen vrij toegankelijk en is te vinden op de website van ZoSomeren

Heeft u een hulpvraag en kunt u niet vinden wat u zoekt? Neem dan contact op met een van de dorpsondersteuners.

Professionals die u kunnen helpen

Op de sociale kaart vindt u informatie, voor inwoners en professionals, over formele en informele organisaties rond wonen, zorg & welzijn, werk & inkomen, kinderen en jeugd.

Organisaties