Vervoer nodig naar een vaccinatielocatie?

taking care

Bent u minder mobiel en heeft u geen vervoer naar een vaccinatielocatie? U kunt dan gebruik maken van verschillende mogelijkheden.

Vervoer met een personenauto

Bent u geholpen met vervoer in een personenauto? Dan kunt u gebruik maken van Automaatje Asten-Someren van Onis. Meer dan 30 vrijwilligers staan voor u klaar. Maak minimaal 2 werkdagen van te voren een afspraak via 0493-44 12 66. Dat kan van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 12.00 uur.

AutoMaatje kost € 0,30 per gereden kilometer. Meer informatie vindt u op de website Er zelf op uit met AutoMaatje (oniswelzijn.nl)

Aangepast vervoer

Zit u in een rolstoel of heeft u andere beperkingen waardoor vervoer in een personenauto niet kan? Dan kan Taxbus (Regiotaxi) u verder helpen.  

Als u een WMO-indicatie en een geldige Taxpas heeft, betaalt u geen eigen bijdrage voor een rit met de Taxbus.

Heeft u geen geldige Taxpas, dan kunt u toch gebruik maken van de Taxbus. U betaalt dan wel een bijdrage, namelijk een opstaptarief van € 0,99 per rit en € 0,175 per kilometer. Mocht het openbaar vervoer in uw situatie ook een goed alternatief zijn, dan wordt het tarief hoger.

Een medewerker van Taxbus kan u hier meer over vertellen. Neem gerust contact op via Contact Taxbus

Vaccinatielocaties
Met de Taxbus kunt u reizen naar de locatie in Eindhoven, Helmond, Veghel en Weert.

Kijk voor meer informatie over de Taxbus op Helmond - Taxbus

 

Professionals die u kunnen helpen

Op de sociale kaart vindt u informatie, voor inwoners en professionals, over formele en informele organisaties rond wonen, zorg & welzijn, werk & inkomen, kinderen en jeugd.

Organisaties