Stamtafel 'Langer zelfstandig thuiswonen'

zorg

Langer zelfstandig thuis wonen. Wat is daarvoor nodig? Doe mee aan de Stamtafel op 28 januari!
We moeten allemaal Langer Zelfstandig Thuis Wonen. Dat is het beleid in Nederland. Maar wat betekent ‘zelfstandig thuis wonen’ eigenlijk? En hoe pak je dat aan?

Doe je mee?

Tijdens de volgende Stamtafel staat dit thema centraal. We gaan met elkaar in gesprek en aan de slag. Bijvoorbeeld met de vraag: Wat kun je zelf doen om op een prettige manier langer thuis te wonen. En wie kan je hierbij helpen?

Natuurlijk kunnen er ook nog dingen verbeterd worden in Someren. Ook dat komt aan bod. We proberen samen tot oplossingen te komen. Doe jij ook mee?

Praktische informatie

De Stamtafel Langer Zelfstandig Thuis Wonen is op maandag 28 januari bij De Bunt in Someren-Heide (Graathof 9). Van 14.00 tot 16.00 uur. Inloop vanaf 13.30 uur. Heb je vragen, opmerkingen of suggesties voor onderwerpen die je wilt inbrengen tijdens de Stamtafel Langer zelfstandig thuiswonen of voor een toekomstige stamtafel, mail deze dan naar: samenvoorsomeren@someren.nl 


Samen voor Someren, iets nieuws?

De bijeenkomst wordt georganiseerd door de werkgroep “Samen voor Someren”. Iedereen is welkom bij deze Stamtafelbijeenkomst én ook welkom om een volgende samen met ons te organiseren. Een bijeenkomst voor en door inwoners dus. Hier praten we over zaken die jou bezig houden en worden ideeën omgezet naar acties. Inwoners van Someren kunnen meedenken en ideeën lanceren om Someren te verbeteren en te vernieuwen. De gemeenteraad omarmt dit experiment om inwoners actiever te betrekken. Laten wij hier samen goed gebruik van maken door massaal mee te denken over onderwerpen die ons allemaal bezighouden.
Kijk ook eens op www.samenvoorsomeren.nl.  
 

 

Landelijke regelingen

Regelhulp is een wegwijzer van de overheid voor iedereen die zorg en ondersteuning nodig heeft.

Regelingen

Professionals die u kunnen helpen

Op de sociale kaart vindt u informatie, voor inwoners en professionals, over formele en informele organisaties rond wonen, zorg & welzijn, werk & inkomen, kinderen en jeugd.

Organisaties