Naschoolse activiteiten LEEF Someren goed bezocht

gymzaal LEEF

LEEF Someren heeft tot aan het einde van het schooljaar een zestal naschoolse sportactiviteiten voor alle leerlingen van het Varendonck College gehouden. Vanaf 28 mei hadden alle leerlingen de mogelijkheid om iedere dinsdag deel te nemen aan een gevarieerd naschools sportaanbod. Alle activiteiten hebben plaatsgevonden in de sporthal van het Varendonck College.

Leerlingen konden zich via de website van LEEF inschrijven voor een of meerdere van deze sportactiviteiten. De aftrap was op dinsdag 28 mei. Lasergamen stond toen op het programma. De enthousiaste groep leerlingen heeft toen een uur lang verschillende games gespeeld die je binnen lasergamen kunt verwachten. Overige activiteiten die hebben plaatsgevonden zijn: Archery Tag (trefbalvorm met handbogen), Freerunnen, Monopoly Trefbal, Bootcamp en Paintball.  

Ook organiseerde LEEF in de laatste schoolweek de sportdagen voor de eerste- en tweedejaars leerlingen. Op donderdag 27 juni en vrijdag 28 juni stond de sportdag in het kader van de Paralympische Spelen. De leerlingen hebben verschillende sporten en spellen uitgevoerd, waarbij ze konden kennismaken met het spelen van een spel met een handicap. Denk hierbij aan blind volleyballen, handboogschieten op één been of kogelstoten met je verkeerde hand.

Bij LEEF Someren staan sport, bewegen, gezondheid en cultuur centraal. Kijk voor meer info op de website: www.leefsomeren.nl

 

Landelijke regelingen

Regelhulp is een wegwijzer van de overheid voor iedereen die zorg en ondersteuning nodig heeft.

Regelingen

Professionals die u kunnen helpen

Op de sociale kaart vindt u informatie, voor inwoners en professionals, over formele en informele organisaties rond wonen, zorg & welzijn, werk & inkomen, kinderen en jeugd.

Organisaties