Loop eens binnen bij Logeerhuis Plezant!

woonkamer logeerhuis Plezant

Tot en met 6 juli 2019 houdt Plezant logeerhuis voor mensen met dementie elke eerste zaterdag van de maand een inloopmiddag. U bent dan welkom van 13.30 tot 15.00 uur.

In Plezant logeerhuis, een prettige en gastvrije accommodatie in Lieshout, kunnen mensen met (een vermoeden van) dementie logeren. Dit kan variëren van enkele dagen tot een langere periode.

De mantelzorg voor iemand met (een vermoeden van) dementie kan behoorlijk zwaar zijn, zowel fysiek als emotioneel. Zeker als je er alleen voor staat. Dan zou je wel eens willen dat het even niet hoeft. Zodat u even tot rust kunt komen en kunt bijtanken. Om daarna met nieuwe energie thuis de zorg en ondersteuning weer op te pakken.

Bent u benieuwd naar Plezant en wilt u een kijkje komen nemen in het logeerhuis? Dat kan! Loop dan eens binnen tijdens een van onze inloopmiddagen elke eerste zaterdag van de maand tussen 13.30 en 15.00 uur. U bent van harte welkom, de koffie staat klaar!

 

Plezant, logeerhuis voor mensen met dementie

Franciscushof 17, 5737 BE Lieshout

T: 0900 - 899 8636    

E: info@zorgboog.nl

I: www.ikkiesvoorons.nl

 

Landelijke regelingen

Professionals die u kunnen helpen

Op de sociale kaart vindt u informatie, voor inwoners en professionals, over formele en informele organisaties rond wonen, zorg & welzijn, werk & inkomen, kinderen en jeugd.

Organisaties