Alzheimer Café Peelland: samen bankieren

Samen bankieren, wanneer zelfstandig bankieren niet vanzelfsprekend meer is. Dat is het thema van dit Alzheimer Café Peelland. Het Alzheimer Café vindt plaats op dinsdag 2 juli om 19.30 uur in Dienstencentrum de Beiaard in Asten.

Zelfstandig bankieren of samen?

Vanavond is een spreker van Rabobank Peelland Zuid te gast, om informatie te geven over de financiële aspecten wanneer er sprake is van dementie. Wat doe je als zelfstandig bankieren niet meer vanzelfsprekend is? Hoe regel je dit goed, eenvoudig en toch veilig? Het is goed om daar tijdig bij stil te staan en wellicht al zaken in gang te zetten. Er zijn veel mogelijkheden om toch zelfverzekerd financiële keuzes te maken. Een adviseur van Rabobank Peelland Zuid vertelt hierover en beantwoordt uw vragen.

Alzheimer Café Peelland

Het Alzheimer Café Peelland vindt iedere eerste dinsdag van de maand plaats in dienstencentrum de Beiaard. De Beiaard is gelegen aan de Pastoor de Kleijnhof in Asten, een zijstraat van de Lienderweg. Het programma start om 19.30 uur en eindigt rond 21.00 uur. De zaal gaat open om 19.00 uur. De toegang is gratis. Aanmelden is niet nodig.

Meer informatie

Meer informatie over Alzheimer Café Peelland is beschikbaar via de Facebookpagina (alzheimercafepeelland) en opvraagbaar via de email: alzheimercafepeelland@gmail.com. Het Alzheimer Café Peelland maakt onderdeel uit van een groep Alzheimer Cafés in de regio. Meer informatie over alle Alzheimer Cafés in Zuidoost Brabant is te vinden op de website van Alzheimer Nederland, regio Zuidoost Brabant.

Voor wie? Wanneer Locatie
Iedereen die te maken krijgt met dementie 02 juli
19:30 tot 21:00
De Beiaard (Pastoor de Kleijnhof) Asten