Alzheimer Café - Als het thuis echt niet meer gaat

Mensen willen zolang mogelijk in de eigen vertrouwde omgeving blijven wonen. Voor mensen met dementie komt er een moment waarop dat niet meer gaat, maar wanneer breekt dat moment aan? Het Alzheimer Café Peelland gaat op 3 maart 2020 over dit soort vragen. Om hier meer over te vertellen is te gast verpleegkundig expert en casemanager dementie Hanny van Erp.

Als thuis wonen niet meer mogelijk is, dan worden iemand met dementie en hun naasten geconfronteerd met het zoeken naar een woonvoorziening. Welke mogelijkheden en welke voorzieningen zijn er dan? Hoe vind je de beste plek voor iemand en hoe kunnen mensen zich hierop voorbereiden? De gespreksleider van het Alzheimer Café gaat hierover in gesprek met Hanny van Erp. In het tweede deel van de bijeenkomst krijgen bezoekers de kans om hun vragen te stellen en ervaringen met elkaar te delen.

Algemene informatie

Het Alzheimer Café Peelland vindt iedere eerste dinsdag van de maand plaats in dienstencentrum de Beiaard. De Beiaard is gelegen aan de Pastoor de Kleijnhof in Asten, een zijstraat van de Lienderweg. Het programma start om 19.30 uur en eindigt rond 21.00 uur. De zaal gaat open om 19.00 uur. De toegang is gratis. Aanmelden is niet nodig.
 
Meer informatie over Alzheimer Café Peelland is beschikbaar via de Facebookpagina en opvraagbaar via de email: alzheimercafepeelland@gmail.com

Voor wie? Wanneer Locatie
Iedereen 03 maart
19:30 tot 21:00
de Beiaard